VOLLEY DE HAAN

Menu

Beste wensen voor het nieuwe jaar!

nieuwjaarswensen

Dankzij onze secretaris (en Krak van de gemeentekandidaat) Koen, kregen jullie al mooie Kerst- en nieuwjaarswensen toegestuurd. Met dit nieuwjaarsbriefje wil ik die ook bevestigen!

Deze periode van het jaar is die van de wensen en kadootjes met een mooi strikje rond. Het strikje verguldt het pakje dat het bevat. Het geeft een meerwaarde aan het kadootje, Het staat symbool voor iets feestelijks. Zelden echter wordt het strikje bewaard, het kadootje dat het omvat, wel.
Naar het voorbije jaar mogen we als club terugblikken op een jaar waar een zeer mooi strikje rond past! We mochten immers een aantal van onze competitieploegen huldigen als kampioen en dit is toch meestal een beloning voor een degelijke clubwerking. Proficiat daarvoor aan al die daaraan meewerkte!
Straks starten we een nieuw kalenderjaar op. Wat zal ons dat brengen? De eerste competitiehelft zit er al op en daarbij mogen we zeker niet klagen wat betreft werking en resultaten. Laten we dit keer eens eerst beginnen met onze recreatieploeg, Le Kok Sportief. In reeks 2 van regio Brugge staan ze momenteel heel riant op kop van de rangschikking en ze zijn ook vast besloten om daar te blijven. Ga ervoor dames!
De geproveerde promo 2 - ploeg deed het zeker heel behoorlijk: vijf zeges, waarvan drie 3-0 zeges, en in geen enkele wedstrijd werd met 3-0 verloren, zelfs niet tegen de toppers. De middenmoot is momenteel hun plaats, maar een top-vijf op de eindmeet, zit er zeker nog in!
Promo 4 heeft het moeilijk, maar blijft enthousiast spelen. De beloning voor die inzet komt er nog wel.
De hoofdopdracht van de jeugdploegen blijft de opleiding tot degelijke fanionspe(ler)elsters. Uiteraard komen daar ook de resultaten bij. De U15 jongens betalen leergeld in de zeer straffe provinciale reeks, in de regionale reeks is een top-drieplaats zeker geen utopie! De U15-meisjes deden het tot nog toe buitengewoon goed en blijven bovenaan meestrijden voor een mooie eindstand. De drie U13-ploegen moesten kwasi van nul beginnen en krijgen bijna wekelijks "oudere" ploegen tegenover zich. Toch trekken ook zij zich goed uit de slag. Met sportline zitten we bij de absolute starters, maar ook daar zien we mooie progressie.
Kortom, we mogen zeer tevreden zijn over de huidige gang van zaken en kunnen alleen maar hopen dat de huidige trend zich verder zet. Dit alles is slechts mogelijk door de onbaatzuchtige inzet van de trainers, de begeleiders, het bestuur en zeker ook de supporters. Zonder deze inzet van hen allen, geen goede clubwerking. Dus aan al die mensen een zeer hartelijke danken vooral: doe zo verder!
Als afsluiter wil ik er hier ook nog eens op wijzen dat onze club opnieuw de volleybalhoogdag van West-Vlaanderen, de bekerfinales voor fanionploegen, organiseert op paasmaandag 10 april 2023. Een eer die we al voor de vierde keer mogen meemaken!
Nog een zalige Kerst en een gelukkig nieuwjaar, waarin een goede gezondheid centraal mag staan!
Namens het bestuur,
De voorzitter