VOLLEY DE HAAN

Menu

Nieuwjaarsbrief

nieuwjaarsbrief

Hierbij de wensen van de voorzitter voor het nieuwe jaar

Een mooi Kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar!

2017 loopt met rasse schreden naar zijn einde, 2018 doemt reeds aan de einder op. Het is de periode van de beste wensen en de feesten, familiebijeenkomsten, nieuwjaarsfuiven en vooral veel vuurwerk.

2017 was voor onze club geen grand-cru jaar, wel eentje met ups en downs. De ups? De totaal onverwachte titel van onze U15-ploeg was een hoogtepunt. Maar meer nog was voor mij de erkenning van onze jeugdwerking, bekroond met een twee-sterrenlabel, het beste wat ons overkwam. Proficiat daarvoor aan ons jeugdtrainerscorps: het harde werk heeft geloond.

Wat ontgoocheling moest genoteerd worden rond de fanionploegen. De B-ploeg moest, wegens gebrek aan sportieve ambities, opgedoekt worden en de A-ploeg, bulkend van het eigen jonge talent, kon tot nog toe dit talent niet echt omzetten in resultaten. De omstandigheden zaten wel ook niet echt mee. Onzekerheden lagen wellicht mee aan de oorzaak van de mindere resultaten.

2018 kondigt zich aan als een jubileumjaar. Gesticht in april 1968 viert onze club immers het vijftigjarige bestaan in 2018. Een tentoonstelling (in de gemeentelijke bibliotheek) en de bekerfinales van de West-Vlaamse volleybal (op Paasmaandag 2 april) zijn de al geplande organisaties die dat vijftigjarige bestaan in de verf moeten zetten. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

Sportief willen we in 2018 ook weer hoge ogen gooien. De jeugdwerking zal verder op punt gezet worden, met onze hoofdploeg willen we zeker sterker scoren. Dit zal inspanningen vergen, maar het bestuur staat er borg voor dat die ook zullen gebeuren.

Het vijftigjarige bestaan is immers geen eindpunt, integendeel zelfs, het is de start van een nieuwe halve eeuw volleybal in De Haan. Op naar de 100 jaar dus!